Paine surpriza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluatul:
  • 1/2 g faina de grau
  • 1 ligurita drojdie de bere
  • o lingurita zahar
  • 100 g margarina
  • 5 linguri ulei
  • un ou
  • 1 cescuta lapte caldut
  • umplutura:
  • friptura, snitel, mezeluri, cascaval, orice produs din carne ce se gaseste in casa, 2 oua batute, condimente Din fiecare ingredient, cate una, doua felii.

Mod de preparare

- 3 linguri faina, zaharul, drojdia, 2 linguri lapte, se face o maia care se lasa la crescut cateva minute(la cald)

Se incoporeaza toate ingredientele inclusiv maiaua, se framanta cu mana umezita cu ulei, pana se desprinde aluatul de mana si de lighean. Se lasa la crescut o ora la cald.

Se intinde o foaie rotunda,cu grosimea de 1,5 cm. In mijlocul foii se asaza ingredientele taiate cubulete, amestcate cu oua batute.Se impatureste foaia ca un plic, se asaza in tava rotunda unsa cu ulei, se mai lasa la crescut o jumatate de ora , se unge cu ou batut si se da la copt in cuptorul incins, pana se rumeneste.Cine doreste, poate sa presare mac sau susan Se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise