Paine umpluta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 franzele mici sau 1 kg salam
  • 400 gr. parizer
  • 2-3 felii sunca
  • 150 gr.masline
  • 100 gr.telemea
  • 100 gr. cascaval
  • 4-5 oua fierte tari
  • 2-3 castraveti murati
  • 3-4 gogosari murati
  • 200 gr margarina
  • 2 linguri mustar si piper

Mod de preparare

Se taie franzela in 2, se scoate miezul din ea si se amesteca cu toate ingredientele taiate cubulete, dupa care se umplu jumatatile de franzela care se ruleaza in folie si se da la rece pina a doua zi sau citeva ore sa se intareasca margarina. E delicioasa ca aperitiv.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise