Painea lui David-de post

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cana si jumatate de zahar
  • o cana si jumatate apa
  • o cana ulei
  • 3 cani faina
  • o lingurita bicarbonat stins
  • 2-3 linguri cacao

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele,se pot pune si visine confiate, stafide sau nuc isi toata compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei sau margarina si tapetata cu faina in prealabi. Se lasa la cuptor, la foc potrivit, aproximativ 30 de minute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise