Painicele mici cu branza

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 triunghiuri de branza topita cu gust picant - 120 gr in total
  • 1 iaurt Danone simplu fara fructe
  • 100 gr branza de uns 5%
  • 200 gr de unt
  • 4 pahare de faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • 2 oua
  • sare, piper

Mod de preparare

Se amesteca intai branzeturile la care se adauga ouale si la urma faina cu praful de copt. Se amesteca bine (aluatul este putin lipicios).

Se pune pe o tava pergament si cu mainile infarinate in faina luam din aluat cantitati mici si facem mingiute pe care le punem la distanta una de cealalta. Incalzim cuptorul la 180 de grade si le coacem aproximativ 20 - 25 de minute sau pana devin aurii.

Se servesc dupa ce s-au racit alaturi de masline sau alte lucruri picante - merg minunat cu bere.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise