Painicele mici cu branza

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 triunghiuri de branza topita cu gust picant - 120 gr in total
  • 1 iaurt Danone simplu fara fructe
  • 100 gr branza de uns 5%
  • 200 gr de unt
  • 4 pahare de faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • 2 oua
  • sare, piper

Mod de preparare

Se amesteca intai branzeturile la care se adauga ouale si la urma faina cu praful de copt. Se amesteca bine (aluatul este putin lipicios).

Se pune pe o tava pergament si cu mainile infarinate in faina luam din aluat cantitati mici si facem mingiute pe care le punem la distanta una de cealalta. Incalzim cuptorul la 180 de grade si le coacem aproximativ 20 - 25 de minute sau pana devin aurii.

Se servesc dupa ce s-au racit alaturi de masline sau alte lucruri picante - merg minunat cu bere.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise