Dizolva drojdia in putina apa calduta. Adauga sare si ulei de masline. Toarna apoi peste faina si framanta. Daca aluatul este prea tare, adauga treptat apa calduta. Acopera-l si lasa-l la crescut, la loc cald, 1 ora. Spala spanacul, opareste-l pentru 5 minute, apoi scurge-l, taie-l marunt si caleste-l in putin ulei, dupa care da-l deoparte.
Adauga telemeaua data pe razatoare, 2 oua, vederata taiata fin, ceapa tocata si calita separat. Adauga sare. Din aluat intinde foi mai groase. In mijloc pune umplutura de spanac, ruleaza cu grija, da-le forma de semiluna si cresteaza din loc in loc. Asaza-le apoi intr-o tava unsa cu ulei, unge-le cu ou batut si coace-le la cuptor, 35-40 de minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise