Eu am folosit biscuiti Pepito cu cacao si crema de lapte, dar puteti folosi biscuiti Oreo, Tempo sau altii care va plac. Singura conditie e sa fie cu crema.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Se sfarma biscuitii (folosind robotul va fi foarte rapid). Se adauga mascarpone si se amesteca. Trebuie sa obtineti o pasta omogena. Din aceasta se formeaza bile (ies aproximativ 16 bucati din aceasta cantitate). Se pun in tava. Se intoduc betele de frigaruie in bile (aproximativ 1 cm adancime) si se pun in frigider pentru 30-40 minute.
Se topeste ciocolata la bain-marie sau in cuptorul cu microunde.
Prajiturile-acadele se scalda in ciocolata si se decoreaza dupa pofta ochilor si a inimii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise