Palmieri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat frantuzesc
  • 1 pahar zahar brun
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1-2 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca zaharul brun cu zaharul vanilat si scortisoara.

Aluatul se taie in 2 parti. Se presara zahar si cu ajutorul sucitorului se incorporeaza in aluat. Se procedeaza la fel pe cealalta parte.

Din ambele capete pe lungime se ruleaza foitajul. Cele doua parti se suprapun.

Se taie fasiute de 1 cm care se aseaza pe cant in tava acoperita cu hartie de copt.

Se coc la foc mediu spre mare pana se rumenesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise