Pancakes Marocane-Baghrir

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 lingura bicarbonat de sodiu
  • -1 lingura praf de copt
  • -1 lingura drojdie
  • -1 lingura zahar
  • -1 oua
  • -1 lingurita sare
  • -200g de faina
  • -200g gris
  • -400ml apa

Mod de preparare

Puneti intr-un blender,gris,faina,oua,bicarbonat de sodiu,sare,zahar,si apa si amestecati cam 3 minute.

Apoi,adaugati drojdie si praf de copt si amestecati din nou,

Textura de baghrir trebuie sa fie foarte moale.

Transferam textura intr-un bol si o lasam sa se dospeasca jumatate de ora.

Pentru a gati baghrir folositi o tigaie antiaderenta.

Acum incalziti tigaie la foc mediu, si adaugati un polonic de aluat

Lasati baghrir sa se coaca pe o singura parte.

Dupa ce clatita este prajita ,scoateti-o pe un servetel si continuati cu aluatul care a ramas pana cand terminati aluatul.

La noi in Maroc servim baghrir cu unt si miere la un ceai vede cu menta.

Sper sa va placa reteta de baghrir si sa ne revedem la reteta urmatoare de la bucatarie Marocana.

pentru a vedea reteta video intrati aici:

https://www.youtube.com/watch?v=nVBiWo-1d5Y

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise