Pandispan

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 9 lg zahar
  • 9 lg ulei
  • 9 lg faina
  • mirodenii
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul bine pana se optine o crema se pune cate putin ulei si se amesteca pana epuizam cele 9 lg de ulei apoi se adauga mirodeniile si faina si se amesteca bine. Albusurile se bat pana se fac spuma si se amesteca cu cantitatea optinuta inainte apoi se adauga praful de copt stins cu otet sau zeama de lamaie si se amesteca dinnou.

apoi se ung tavile cu putin ukei si se presoara faina dupa care se toarna aluatul in ele si se baga la cuptor maxim 30 min la foc mic.

Atentie inainte de a baga tavile cuptorul trebuie incalzit

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise