Pandispan

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 1 chec:
  • 6oua,
  • 100gr zahar,
  • 150-200gr faina,
  • un pic de ulei,
  • zahar vanilat,
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma dupa care se adauga zaharul (trebuie batut bine pana se topeste zaharul)se adauga galbenusurile,zaharul vanilat si esenta.dupa care se adauga uleiul si faina in ploaie,se zbate din nou bine inca 2-3 minute pana se amesteca totul...se toarna jumatate de compozitie in tava tapetata cu faina sau hartie de copt, in cealalta jumatate se adauga cacao dupa care se da la cuptorul deja incins,eu l-am copt la 160°timp de 30-40 min ,rezultat garantat!(cel putin mie mi-a iesit) Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise