Pandispan

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 1 chec:
  • 6oua,
  • 100gr zahar,
  • 150-200gr faina,
  • un pic de ulei,
  • zahar vanilat,
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma dupa care se adauga zaharul (trebuie batut bine pana se topeste zaharul)se adauga galbenusurile,zaharul vanilat si esenta.dupa care se adauga uleiul si faina in ploaie,se zbate din nou bine inca 2-3 minute pana se amesteca totul...se toarna jumatate de compozitie in tava tapetata cu faina sau hartie de copt, in cealalta jumatate se adauga cacao dupa care se da la cuptorul deja incins,eu l-am copt la 160°timp de 30-40 min ,rezultat garantat!(cel putin mie mi-a iesit) Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise