pandispan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se bat tare albusurile pana nu mai cade spuma de pe tel, apoi se adauga treptat zaharul, batand in continuare.Se adauga pe rand galbenusurile , batand in continuare apoi zaharul vanilat si faina cate putin, amestecand de jos in sus foarte usor.Se unge o forma de tort cu unt si se introduce la cuptor sa se coaca.Cand este gata se lasa putin se desprid marginile cu cutitul pe marginea formei, si se scoate pandispanul. Se poate pudra cu zahar pudra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise