Pandispan

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200g faina
  • 200g unt
  • 200g zahar
  • 1 praf de copt
  • sare
  • zah vanilat.

Mod de preparare

Se bat ouale cu zah spuma,se adauga faina praful de copt stins ,si la urma untul topit (caldut).se unge o tava cu unt,se tapeteaza ,si se coace cam 55 min.dupa gust se poate adauga cacao sau mere taiate cubulete .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise