Pandispan cu cirese

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 150 gr zahar
  • 175 gr faina
  • 6 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 450 gr cirese cantarite fara samburi
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat

Mod de preparare

Mai intai pregatim ciresele, adica le spalam si le scoatem samburii.

Mixam ouale intregi cu un praf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mixam in continuare pana pana ouale devin spuma. Punem uleiul si mixam. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula.

Turnam compozitia intr-o tava potrivita tapetata cu hartie de copt si asezam deasupra ciresele.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 30 de minute.

Scoatem tava din cuptor si lasam prajitura in tava pana se raceste usor

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise