Pandispan cu fulgi de ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua mari;
  • 200 g zahar;
  • 200 g faina;
  • 3 linguri ulei;
  • esenta de vanilie/rom;
  • cacao;
  • fulgi de ciocolata;
  • sare.

Mod de preparare

Se bat ouale intregi cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana ce compozitia isi tripleaza volumul.

Se adauga uleiul si esenta,iar apoi se incorporeaza si faina impreuna cu fulgii de ciocolata amestecand cu ajutorul unei spatule de silicon cu miscari circulare de jos in sus.

Intr-un castronel luam 3-4 linguri de compozitie si o amestecam cu 1 lingura de cacao si adaugam si esenta de rom.

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam alternand compozitia simpla cu compozitia cu cacao.

La final deasupra presaram fulgi de ciocolata.Dam la cuptorul preincins la 160 grade pentru 40 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise