Pandispan cu piersici

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 5 linguri faina
  • esente
  • 1 plic praf de copt
  • piersici(sau alte fructe, dupa preferinta)

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Galbenusurile se toarna peste albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie faina si praful de copt.

Se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Se adauga piersicile taiate feliute subtiri si se da la cuptor. Se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise