Pandispan cu visine

Ingrediente

  • 1/2 kg visine
  • 8 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina

Mod de preparare

Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs (pot fi folosite si din compot sau congelate). Batem ouale cu zaharul pana ce se topeste zaharul. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia. Presaram visinele cu faina si le punem din loc in loc. Dam la cuptor la foc mic pana se rumeneste usor deasupra. Lasam sa se raceasca apoi taiem cuburi.

Retete de prajituri gasiti si pe blogul Caietul cu Retete.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise