pandispan pufos

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cesti zahar
  • 2 cesti faina
  • 6 oua
  • 5 fiole vanilie
  • 1/2 ceasca apa calduta
  • Coaja rasa si zeama de la o lamaie
  • Un varf de sare
  • Unt/margarina pentru uns tava

Mod de preparare

Separam oualele. In bolul de la mixer punem galbenusurile cu zahar si le amestecam pentru 10 minute. Batem albusurile cu spuma cu telul. Adaugam cate putin albus si putina faina peste compozitia de galbenus si amestecam de jos in sus. Asa facem pana terminam faina si albusul batut spuma. Adaugam apa calduta si amestecam. Preincaincalzim cuptorul la 180 de grade, ungem tava cu unt/margarina punem compozitia de pandispan si coacem aproape 50 de minute. Dar il incercati cu scobitoarea sa vedeti daca s a copt. Nu va speriati se va crapa, asa trebuie

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise