Bateti albusurile spuma tare cu zaharul vanilat si sarea.
Adaugati zaharul si galbenusurile unul cate unul si mixati pana la omogenizare.
Adaugati faina si mixati pana s-a incorporat si aceasta.
Scurgeti ananasul de zeama si taiati bucati mici. Pastrati o bucata intreaga.
Ungeti tava cu unt si turnati compozitia.
Incalziti cuptorul la 180 grade C
Infigeti bucatile de ananas in compozitie ( va sugerez sa puneti mai multe decat vedeti in poza, mie mi-a parut rau ca n-am pus mai multe )
Dati tava la cuptor cateva minute pana face o crusta si apoi asezati si bucata intreaga in mijloc ( daca doriti ).
Coaceti prajitura timp de 20-25 de minute.
Pudrati cu zahar sau serviti ca atare
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise