Pandispan pufos cu ananas

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 6 linguri de faina ( nu rase dar nici cu varf )
  • 4-5 linguri de zahar
  • putin unt pentru uns tava
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • ananas din conserva ( sau ce fruct preferati )
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de cutit de sare

Mod de preparare

Bateti albusurile spuma tare cu zaharul vanilat si sarea.

Adaugati zaharul si galbenusurile unul cate unul si mixati pana la omogenizare.

Adaugati faina si mixati pana s-a incorporat si aceasta.

Scurgeti ananasul de zeama si taiati bucati mici. Pastrati o bucata intreaga.

Ungeti tava cu unt si turnati compozitia.

Incalziti cuptorul la 180 grade C

Infigeti bucatile de ananas in compozitie ( va sugerez sa puneti mai multe decat vedeti in poza, mie mi-a parut rau ca n-am pus mai multe )

Dati tava la cuptor cateva minute pana face o crusta si apoi asezati si bucata intreaga in mijloc ( daca doriti ).

Coaceti prajitura timp de 20-25 de minute.

Pudrati cu zahar sau serviti ca atare

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise