Pane-uri de ciuperci umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci de marime medie
  • Ardei gras galben
  • Ardei gras rosu
  • Ceapa verde
  • Ardei iute
  • Oua
  • Pesmet
  • Branza dulce
  • Cascaval
  • Sunca de casa
  • Sare
  • Piper
  • Ulei de palmier pt prajit

Mod de preparare

Spalam ciupercile si le indepartam coditele. Maruntim ceapa si ardeii si-I punem intr-o tigaie cu o lingura de ulei, la calit pentru 2-3’. Adaugam sunculita taiata marunt si mai lasam 2’ la calit si amestecam. Punem branzeturile, asezonam, omogenizam si luam tigaia de pe foc.

Umplem ciupercile cu amestecul rezultat, le unim doua cate doua si le strapungem cu o scobitoare ca sa nu se desfaca. Trecem fiecare pane-u prin ou batut, prin pesmet, dinnou prin ou si apoi prin pesmet. Pana le terminam pe toate, punem uleiul pentru prajit, la incins si cand este fierbinte, coacem paneurile pe ambele parti. Le scoatem apoi pe servet absorbant si le indepartam scobitorile.

Sant delicioase si calde si reci deopotriva !

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise