Panere cu salata de vinete si branza.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane
  • -4 rosii
  • -2 ardei grasi
  • -200 g branza feta
  • -1 legatura marar
  • -1 vanata mare
  • -50 ml ulei de masline sau floarea soarelui
  • -sare
  • -2 masline pentru ornat
  • -1 ceapa optional

Mod de preparare

Se spala legumele.

Vanata se coace pe flacara si se curata imediat, dupa care se lasa sa se scurga pe un tocator de lemn.

Mararul se toaca marunt.

Branza se pune intr-un castron impreuna cu mararul si se mixeaza.

Rosiile se decupeaza in forma de cosulet dupa care se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite.

Ardeiul se decupeaza in forma de cosulet. Baza cosuletelor trebuie sa fie partea cu codita, pentru a avea o stabilitate mai mare, iar manerul v-a iesi neintrerupt.

Vanata se scurge bine , se pune intr-un castron impreuna cu uleiul si sarea si se mixeaza. Eu adaug si un galbenus de ou. Facultativ se poate adauga si ceapa tocata foarte marunt.

Ardeii se umplu cu pasta de branza, iar rosiile cu salata de vinete.

Maslinele se decupeaza in feliute subtiri si se decoreaza cosuletele.

Se pot servi imediat.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise