Pangasius file cu sos pesto din patrunjel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1kg pangasius file;
  • - 3 legaturi patrunjel;
  • - 4 catei de usturoi;
  • - 1 pahar de vin;
  • - 1/2 pahar de apa;
  • - ulei de masline extravirgin;
  • - lamaie;
  • - sare;
  • - piper;

Mod de preparare

Intr-o tava unsa cu ulei de masline se aseaza fileurile de pangasius portionate. Se asezoneaza cu sare si piper, se adauga paharul de vin, apa si se da la cuptor pt 30-35 min.

Patrunjelul, usturoiul, sarea, piperul si uleiul de masline se amesteca cu blenderul pana capata un aspect cremos.

Pe farfurie se aseaza o portie de peste stropita cu zeama de lamaie si o lingura de sos pesto.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise