Panna cotta cu sos de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 ml frisca lichida
  • 50 ml lapte
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 grame gelatina(2 foi)
  • pt sosul de capsuni:
  • 250 g capsuni
  • 50 g zahar
  • 1 lingura suc de lamaie

Mod de preparare

Se pune gelatina la inmuiat in apa rece pt minim 10 minute.

frisca amestecata cu laptele,zaharul si zaharul vanilat se pune pe foc pana incepe sa fiarba.Se da deoparte,se aduga gelatina stoarsa si se amesteca pana cand aceasta se topeste.

Se pune in pahare si se lasa la frigider minim 5 ore.

Capsunile taiate bucati impreuna cu zaharul si sucul de lamaie se pun pt 10 minute la foc mic,apoi se fruleaza si cand sosul e rece se pune peste panna cotta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise