Panna cotta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l smantana
  • 10 linguri de zahar
  • 30 g gelatina
  • O fiola de esenta de vanilie
  • Fructe pentru decorat
  • Topping

Mod de preparare

Smantana se amesteca cu zaharul

Se pune pe flacara amestecand in permanenta cu un tel, pana se infierbanta.Se adauga o fiola de esenta de vanilie.

Atentie !!! Nu trebuie sa fiarba !!!

Gelatina se inmoaie intr-o cana cu apa calda.

Se amesteca compozitia de smantana cu gelatina, se toarna in forme, si se da la rece pentru o ora. Daca puneti compozitia intr-o singura forma, timpul pentru coagulare este mai mare. Se poate pune si in forme mai micute !

Se scoate din forma si se orneaza cu fructe si toping.

Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise