panzerroti .

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru pasta:
  • 200 g de faina 00, 8 g de drojdie de bere proaspata, sare.
  • Pentru umplutura:
  • 100 g de ricotta sau mozzarella, 100 g de salam sau sunca presata,
  • 1 ou, 1 lingura de briza parmigiano sau pecorino, sare si piper.

Mod de preparare

Se framinta coca pina ce devine pufoasa si velutata; se intinde si se fac discuro, cu o farfuriuta de la setul de cafea, diam. 8 cm, umplutura se face dupa placere se poate ajunge o linura de rosi.

Inchideti panzerotti apasind bine bordul ca sa nu se deschida cind

ii frigeti. Attenzie uleiul trebuie sa fie mult cald frigerea trebuie facuta in citeva minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise