Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci proaspata
  • 250 gr. faina
  • 2 oua
  • jumatate lingurita bicarbonat
  • un varf de cutit sare
  • esenta de rom
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza de vaci se amesteca cu faina,cele 2 oua,sare,putina esenta rom,bicarbonatul stins in zeama de lamaie.

Din aceasta compozitie se modeleaza papanasi in forma rotunda,se apasa in mijloc cu degetul si se prajesc in ulei.

se servesc calzi cu smantana sau gem deasupra,sau pur si simplu ca atare,pudrati cu putin zahar pudra.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise