Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Se amesteca bine compozitia si se lasa asa 30'.Dupa care ne apucam sa-i facem.Sa nu va speriati ca e aluatul moale.Va ungeti mainile cu ulei luati un gogoloi si-l modelati in mana,ii faceti gaura in mijloc si-l puneti in uleiul incins.In ceaunul meu incap 2 papanasi. Nu puteti modela papanasii si sa-i lasati pt. urmatoarea tura de pus in ulei,aluatul e foarte moale si se pleostete.Dar va asigur ca sint foarte buni,exact cum ii mincati de la restaurant,daca ati mancat acolo.Sint moi si pufosi
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise