Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. brinza de vaci
  • 5 oua
  • 500 gr. faina
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu,dar nu cu virf.
  • un pic de sare, 2 linguri de zahar.

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca bine compozitia si se lasa asa 30'.Dupa care ne apucam sa-i facem.Sa nu va speriati ca e aluatul moale.Va ungeti mainile cu ulei luati un gogoloi si-l modelati in mana,ii faceti gaura in mijloc si-l puneti in uleiul incins.In ceaunul meu incap 2 papanasi. Nu puteti modela papanasii si sa-i lasati pt. urmatoarea tura de pus in ulei,aluatul e foarte moale si se pleostete.Dar va asigur ca sint foarte buni,exact cum ii mincati de la restaurant,daca ati mancat acolo.Sint moi si pufosi

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise