Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza dulce/ urda
  • 2 oua
  • 100g zahar
  • sare
  • 1/4 lingurita bicarbonate de sodium
  • 200 g faina
  • Dulceata
  • Samtana

Mod de preparare

Amestecam branza cu oualele,sarea, zaharul si apoi adaugam faina.Facem din aluat o minge mai mare, iar cu degetul mare, facem o gaura in mijloc; mai facem inca o mingiuta mai mica pentru a fi capacel si le punem la prajit la foc mic in ulei incins.Se scot pe servetel si se pun deasupra dulceata de coacaze si smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise