Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza dulce/ urda
  • 2 oua
  • 100g zahar
  • sare
  • 1/4 lingurita bicarbonate de sodium
  • 200 g faina
  • Dulceata
  • Samtana

Mod de preparare

Amestecam branza cu oualele,sarea, zaharul si apoi adaugam faina.Facem din aluat o minge mai mare, iar cu degetul mare, facem o gaura in mijloc; mai facem inca o mingiuta mai mica pentru a fi capacel si le punem la prajit la foc mic in ulei incins.Se scot pe servetel si se pun deasupra dulceata de coacaze si smantana.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise