Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g branza de vaci
  • 2 oua
  • 12 linguri faina
  • 1 lingura gris
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • un varf de cutit praf de copt
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele,bicaronatul se dizolva in zeama de lamaie si se adauga si el.Se obtine o compozitie omogena,din care se formeaza gogosele in care se face o gaura pe mijloc. Separat se formeaza mici bilute care se prajesc si ele.Se pun la prajit in uleiul incins bine,se rumenesc pe ambele parti.Se scot pe o hartie absorbanta,Se servesc fierbinti cu smanana si dulceata.Eu am folosit dulceta de afine facuta de mine in casa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise