Reţetă de preparare a papanaşilor cu mere (de post)

Reţetă de preparare a papanaşilor cu mere (de post)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • o ceasca apa minerala
  • 2 linguri uei
  • 4 mere
  • 1/2 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 lingurita scortisoara dupa placere
  • zahar tos
  • dulceata,gem ,ce doriti
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor cu mere (de post)

Din faina, apa, ulei, praf de copt si zahar vanilat obtin o compozitie de clatita in care adaug merele cojite date pe razatoare. Las sa se odihneasca timp de 10 minute.Incing ulei in tigaie,adaug cate o lingura din compozitie. Prajesc pe ambele parti, trec prin zahar tos.Asez etajat cate 4 clatite pe farfurie.Peste fiecare clatita intind cate o lingura de gem sau dulceata (eu prefer cea de visine).Pe ultima clatita am infipt cu o scobitoare, o nuca din dulceata de nuci verzi.Am stropit cu sirop din dulceata de nuci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise