Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr branza dulce de vaci
  • 350 gr faina
  • 10 gr zahar
  • 10 gr bicarbonat de sodiu
  • zahar vanilat
  • 2 oua
  • coaja de lamaie rasa

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie si bicarbonatul, apoi se adauga branza si faina treptat....Puneti faina pana nu vi se mai lipeste de degete.

Incingeti uleiul si afceti forme din aluat...eu le fac ca un covrig pt ca altfel nu-mi iese gaura din mijloc ca lumea.....mai bine zis le fac ca un cerc gros. patrati putina coca si pt capacele. Aste le faceti ca niste bilute, nici prea mari, nici prea mici. Dupa ce s-au prajit ii serviti cu smantana si dulceata. Mie imi place cea de capsuni.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise