Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg branza moale de vaca,
  • 400 g faina alba,
  • 2 -3 linguri de zahar,
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu alimentar,
  • 2 pliculete zahar vanilinat,
  • 2 oua,
  • 1 esenta vanilie.
  • Pentru ornament:
  • o cutie smantana,
  • zahar,
  • bucatele de ciocolata,
  • alune de padure,
  • dulceata de cirese sau visine.

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si zaharul, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul. Branza se rade si se presara usor si ea. Se pune si fiola de esenta de vanilie. Se face o coca moale ca de gogosi. Se formeaza inele groase si gogoloaie mici. Se prajesc in ulei incins. Se orneaza cu smantana batuta cu zahar vanilat si peste ea se picura dulceata sau ciocolata topita si alune.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise