Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 1/2 pahar faina
  • 25g drojdie
  • 3 linguri unt
  • 1 ou
  • sare,piper
  • smintina

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Cartofii cruzi, curatati se dau prin razatoare, se pun intr-o cratita cu drojdia muiata in 1/4 pahar apa, se sareaza, se pune faina si oul. Se freaca bine totul si se lasa sa creasca la loc cald. Se incinge ulei si se iau cu lingura bucati de papanasi care se prajesc. Se servesc fierbinti cu smintina deasupra

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise