Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 1/2 pahar faina
  • 25g drojdie
  • 3 linguri unt
  • 1 ou
  • sare,piper
  • smintina

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Cartofii cruzi, curatati se dau prin razatoare, se pun intr-o cratita cu drojdia muiata in 1/4 pahar apa, se sareaza, se pune faina si oul. Se freaca bine totul si se lasa sa creasca la loc cald. Se incinge ulei si se iau cu lingura bucati de papanasi care se prajesc. Se servesc fierbinti cu smintina deasupra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise