Papanasi din mamaliga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca mamaliga
  • 1/4 kg brinza
  • 1 ou
  • 1-2 linguri faina
  • o lingura grasime

Mod de preparare

Un rest de mamaliga se amesteca cu brinza de vaca sau de oi, cu un ou sau doua, dupa cantitatea de mamaliga ramasa, o lingura sau doua de faina de griu. Se sareaza, daca mai este nevoie. Se formeaza papanasi care se prajesc in unt sau alta grasime.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise