Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci delaco
  • 1/2-2 linguri zahar green sugar
  • 2 linguri gris
  • 1-2 lingura faina
  • esenta vanilie, esenta rom
  • 1 ou
  • 100 g pesmet + 40 g unt+ 4 plicuri de green sugar
  • Pentru decor:
  • smantana
  • dulceata de cirese
  • fulgi de ciocolata alba

Mod de preparare

Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina.

Se amesteca ingredientele cu un tel.

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.

Untul se topeste intr-o tigaie, punem pesmetul si zaharul green sugar, amestecam des si lasam la foc maxim 5 minute, nu trebuie sa se arda.

Cu mainiile date prin faina, formam bilute din compozitia de branza, cand apa incepe sa fiarba adaugam pe rand bilutele.

Cand se ridica la suprafata sunt fierti, ii luam cu o paleta si ii dam prin pesmet.

Se servesc cu smantana si dulceata de cirese.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise