Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g branza de vaca
  • 2 oua
  • o lingurita de bicarbonat
  • 1/2 zeama de lamaie
  • gris cat cuprinde( sa fie un aluat potrivit)
  • sare
  • 3-4 bucati de zahar vanilat(sau esenta de vanilie)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se formeaza bilute gaurite la miljoc.

Apoi se prajesc in uleiul incins.

Se pudreaza cu zahar pudra si se pune gemul si smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise