Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g branza de vaca
  • 2 oua
  • o lingurita de bicarbonat
  • 1/2 zeama de lamaie
  • gris cat cuprinde( sa fie un aluat potrivit)
  • sare
  • 3-4 bucati de zahar vanilat(sau esenta de vanilie)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se formeaza bilute gaurite la miljoc.

Apoi se prajesc in uleiul incins.

Se pudreaza cu zahar pudra si se pune gemul si smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise