Papas aliñás ( Cartofi aromatizati)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8 cartofi
  • -1 ceapa
  • -ulei de masline
  • -frunze patrunjel verde
  • -otet

Mod de preparare

Cartofii se spala si se pun la fiert cu tot cu coaja. Cand sunt fierti se scurg de apa si se decojesc. Se lasa doar o idee la racit, pana cand se spala si se taie ceapa. Dupa care se decojesc cartofii, calzii fiind, se taie rondele si se pun intr-un bol.

Peste ei se pune ceapa taiata, patrunjelul taiat, sare, ulei de masline si otet.

Se amesteca bine, se pune o folie deasupra bolului si se lasa deoparte, pana cartofii sunt reci. Cartofii nu trebuiesc raciti fortat, ci trebuiesc lasati sa se raceasca, in timp.

Reci, se pot servii...pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise