Papra moldoveneasca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 6 oua, 200 g brânza de oi, 50 g unt, 1 l lapte, 300 g malai, sare, smântâna.

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se prepara o mamaliguta ceva mai moale, se adauga brânza sfarâmata si se amesteca bine. Se

desarta manaliguta într-o tava unsa cu unt, se netezeste si, cu ajutorul unui polonic cu dosul

uns cu unt, dupa care tava se întroduce în cuptor. Când ouale (albusurile) s-au închegat, se

scot din cuptor si se servesc imediat fierbinti cu smântâna sau cu iaurt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise