papricas cu carne de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • boia de ardei dulce
  • smantana
  • sare
  • cartofi natur

Mod de preparare

Carnea de pui si ceapa se inabusa in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa. Se acopera vasul si se fierbe inabusit. Cand carnea e aproapte inabusita , se adauga boia, faina dizolvata in apa rece , sare , continuand fierberea cca 10 min. Se adauga smantana si se fierb impreuna 10-15 min ; se scot bucatile de carne si se paseaza sosul pe acestea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise