parizer cu legume.

Timp pregatire
6 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii parizer
  • 20 ml ulei
  • 20 gr unt
  • 200 gr mazare
  • 1 ou fiert
  • sare

Mod de preparare

Feliile de parizer se parjesc in ulei, numai pe o parte. Marginile feliei se strang si se formeaza o cupa, care se umple cu mazare fiarta in apa sarata si oparita cu unt. Peste mazare se pune o felie de ou fiert. Cupele se pot umple si cu cartofi fierti, morcovi fierti sau spanac.se seveste cald.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise