Parjoale de morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • 1/2 pahar lapte
  • 50 g unt
  • 1/2 pahar gris
  • 1 ou
  • sare
  • pesmet

Mod de preparare

Morcovii se taie bucati si se fierb intr-o cantitate mica de apa. Cand sunt bine fierti se toaca marunt.Se adauga laptele, untul si se incalzeste pana la fierbere.Dupa aceea se toarna grisul si se amesteca bine sa nu se formeze cocoloase, se fierbe 15 min., se pune oul, sare se amesteca si se lasa la racit. Se fac parjoale care se dau prin pesmet si se prajesc in unt. Se servesc cu smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise