Parjoale de praz

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g praz
  • 500g cartofi
  • 100g faina
  • 50-100g cascaval de post
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Prazul se spala,se taie bucati nu prea mari,si se pune la fiert in apa cu sare.Cartofii se fierb in coaja,apoi ii curatam si ii dam impreuna cu prazul prin masina de tocat.In pasta astfel obtinuta se pune faina,sare,piper si cascavalul ras.Se fac parjoale,pe care le trecem prin faina si care se prajesc in ulei incins.Se servesc cu diverse salate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise