parjoale din carne de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • carne de manzat
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • paine alba
  • lapte
  • oua
  • pesmet
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 25 ml de ulei cu 50 ml de apa, apoi se trece prin robot impreuna cu carnea de pui, carnea de manzat, painea inmuiata in lapte si usturoiul. Se adauga sare, piper, 2 oua, patrunjel verde tocat si se omogenizeaza compozitia .

Din aceasta se fac parjoale folosind faina , care se trec prin pesmet si ou batut. Se rumenesc in ulei pe ambele parti

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise