Prajitura Parlament

Timp pregatire
62 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cani nuca prajita,
  • 7 albusuri,
  • 7 linguri zahar,
  • 7 linguri nuca macinata,
  • 3 linguri faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • 500 ml frisca batuta,
  • 400 gr ciocolata din comert,
  • 1/2 kg biscuiti

Mod de preparare

Ungi o tava cu margarina si pui nuca prajita, atat cat sa acopere toata suprafata tavii.

Pregatesti blatul din 7 albusuri batute cu 7 linguri zahar, 7 linguri nuca macinata , cele 3 linguri de faina si praful de copt dizolvat in otet. Torni compozitia obtinuta peste nuca din tava si dai la cuptor. Cand a copt blatul, il rastorni si pui peste el crema de ciocolata apoi asezi biscuiti inmuiati in cafea sau lapte.

Cele 7 galbenusuri le amesteci cu 7 linguri de zahar si 3 linguri de apa , le pui pe baie de aburi , apoi le fierbi pana se ingroasa putin. Cand e gata, lasi amestecul la racit. Cand s-a racit, pui 500 ml frisca batuta. Amesteci bine, apoi pui compozitia peste biscuiti. Ornezi prajitura cu cacao.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise