Aluat:Se amesteca toate ingredientele pana se formeaza un aluat tare.Se intinde pe o planseta.Se ia o tava de pasca, se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.Aluatul se pune in tava avand grija sa ridicam aluatul pe marginile tavii.
Crema:Smantana stoarsa se pune intr-un castron mare.Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se topeste .Se adauga si albusurile batute spuma.Acest amestec se toarna in smantana.Se adauga un praf de sare,4 linguri de gris, 2 linguri de faina si esenta de vanilie.Se amesteca.
Se toarna crema in tava, peste aluat si se da la cuptorul preincalzit.Se lasa la foc mic cam o ora.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise