Pasca de Paste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaca dulce sau urda
  • 1/2 kg smantana
  • 7 oua(5 galbenusuri)
  • 400 g zahar (dupa gustul fiecaruia)
  • coaja rasa de lamaie
  • 300g stafide (se inmoaie putin in alcool sau apa )
  • 200 g visine pt prajituri
  • aluat de cozonac

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se tripleaza cantitatea si apoi cu branza de si smantana si celelalte oua intregi.

Se adauga coja rasa de lamaie +stafidele +visinele(eu le am pregatite la borcan)

Se intinde o foaie subtire din aluatul de cozonac si se pune intr-o forma rotunda,se toarna compozitia si deasupra se fac diverse figurine din coca (cruci,spirale)

Se coace la foc domol intai si dupa aceea la foc moderat

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise