PASCA DE PASTE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Coca:
  • 500g aluat de cozonac(vezi reteta de cozonac)
  • Umplutura:
  • 500g branza dulce
  • 100g stafide
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de rom

Mod de preparare

Din 2/3 din coca se intinde o foaie rotunda,la diametrul formei,de 3cm grosime.Se pune foaia in forma bine unsa cu ulei. Restul de coca,se impleteste un colac de dimensiunea formei,se aseaza peste foaie si se lasa la crescut,fara umplutura.Inante de a fi data la cuptor se pune umplutura.Dupa ce este gata,se lasa la racit in forma.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise