Pasca poloneza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Compozitia I: 1 ou
  • 2-3 linguri cacao
  • 1/2 pahar mare cu lapte
  • 1/2 pahar zahar
  • 1 pahar faina
  • 1/2 pachet marga.
  • praf de copt
  • Compozitia II: 500 gr branza de vaci
  • 250 g zahar
  • coaja de lamaie, zahar vanilat
  • 2-3 linguri faina
  • 1/2 pachet margarina
  • 2-3 oua

Mod de preparare

Din compozitia I se face o coca; se toarna 2/3 din coca in tava tapetata cu hartie; se toarna compozitia II peste prima compozitie si se acopera cu restul de compozitie cu cacao.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise