Pasca rapida

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -750 branza dulce
  • -5 oua
  • -10 linguri cu zahar
  • -250g smantana
  • -2-3 linguri cu smantana
  • -un varf de cutit de praf de copt
  • -100g stafide
  • -100g margarina
  • -1 lamaie
  • -2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Se topeste margarina pe foc mic fara sa fiarba vreun pic. Se lasa deoparte ca sa se racoreasca. Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o compozitie spumoasa. Se adauga margarina, branza de vaci bine scursa si sfaramata, smantana, coaja rasa de lamaie. Se adauga un varf de cutit de praf de copt si faina in ploaie, cu miscari de sus in jos, pana se obtine o compozitie groasa ca smantana. Se adauga stafidele, date prin faina. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Cand s-au intarit bine, ca pentru bezea, se incorporeaza in compozitia de branza. Se unge o forma de tort cu ulei, se pune hartie de copt care se unge si ea si se toarna compozitia. Se niveleaza bine si se da la cuptorul incins pentru 1 ora. Dupa ce s-a copt se scoate din forma de tort pe o farfurie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise