Pastă de peşte (pentru tartine)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g: 600 g peste alb
  • 100 g unt
  • 100 g smantană
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămîie după gust.

Mod de preparare

Peştele alb se fierbe bine, se curăţă de oase şi de pieliţă, apoi se fărîmă cu furculiţa. Se freacă untul spumă, se adaugă pestele, zeamă de lămîie, smîntîna, piperul şi sarea, apoi se amestecă componentele pîna la o perfectă omogenizare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise