Pastã de brânzã cu ierburi aromate

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • brânzã proaspãtã de vaci, urdã sau cremã de brânzã
  • piper
  • menta, cepsoarã si pãtrunjel proaspete
  • oregano
  • Decor:
  • 1 portocalã
  • ardei galben si verde
  • ierburi

Mod de preparare

Aveam nevoie de un aperitiv ieftin si rapid, asa cã am încercat aceastã pastã.

De obicei o fac cu brânzã proaspãtã, de data aceasta chiar cã nu aveam timp si am încercat cu brânzã Philadelphia. Am folosit o cutie micã si nu am adãugat sare.

1) Brânza se amestecã într-un bol cu ierburile tocate ( eu le tai cu foarfeca) oregano si piper.

2)Am dat la rece, acoperit cu folie.

Între timp am spãlat si am tãiat ardei în bucãti.

Am pãstrat câte un firicel din fiecare iarbã proaspãtã într-un bol cu apã ca sã nu se usuce, pt. decor.

3)Am umplut bucãtile de ardei cu pasta de brânzã ; apoi am decorat, si am pus si felii de portocalã.

Cu sigurantã aceastã pastã este delicioasã cu pâine prãjitã sau ca umpluturã la rosii cherry de exp.

Cepsoara:

Contine fier si vitamine, este eficient contra infectiilor si anemiei.

Ideal la confectionarea gustãrilor pe bazã de ouã, salate si sosuri sau creme.

Poftã bunã!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise